Skip to main content

Fotografi

Fotografitë e ngarkuara në faqen e internetit të TAP-it mund të përdoren vetëm duke i njohur TAP-it të drejtat, duke përfshirë edhe njoftimin e të drejtës së autorit “© Trans Adriatic Pipeline AG, të gjitha të drejtat e rezervuara”. Për më shumë informacion, ju lutemi klikoni këtu.

 

Ceremoni Përurimi të Punimeve

Kthehu pas

Mbërritja e Kryeministrit Alexis Tsipras Ministrit të Energjisë Panos SkourletisMbërritja e Kryeministrit Alexis Tsipras Ministrit të Energjisë Panos Skourletis

Foto grupi e Krerëve të DelegacionitFoto grupi e Krerëve të Delegacionit

Foto grupi e Aksionarëve të TAPFoto grupi e Aksionarëve të TAP

Fjalimi i Kryeministrit Grek Alexis TsiprasFjalimi i Kryeministrit Grek Alexis Tsipras

Fjalimi i Drejtorit Menaxhues të TAP Ian BradshawFjalimi i Drejtorit Menaxhues të TAP Ian Bradshaw

Fjalimi i Zv/Kryeministrit Shqiptar Niko PeleshiFjalimi i Zv/Kryeministrit Shqiptar Niko Peleshi

Fjalimi i Ministrit Italian për Zhvillimin Ekonomik Carlo CalendaFjalimi i Ministrit Italian për Zhvillimin Ekonomik Carlo Calenda

Fjalimi i Zv/Kryeministrit të Azerbajxhanit Yaqub EyyubovFjalimi i Zv/Kryeministrit të Azerbajxhanit Yaqub Eyyubov

Fjalimi i Zv/Presidentit të Komisionit Europian Maros SefcovicFjalimi i Zv/Presidentit të Komisionit Europian Maros Sefcovic

Fjalimi i Ministrit Turk për Energjinë Berat AlbayrakFjalimi i Ministrit Turk për Energjinë Berat Albayrak

Fjalimi i Ministrit Bullgar për Energjinë Temenuzhka PetkovaFjalimi i Ministrit Bullgar për Energjinë Temenuzhka Petkova

Fjalimi i Sekretarit të Shtetit të Zvicrës Walter SteinmannFjalimi i Sekretarit të Shtetit të Zvicrës Walter Steinmann

Shefi i Përgjithshëm i BP Bob Dudley duke firmosur TubacioninShefi i Përgjithshëm i BP Bob Dudley duke firmosur Tubacionin

Menaxheri i Përgjithshëm i  Enagas për Strategjinë dhe Zhvillimin e Biznesit Jesus Fernandez duke firmosurMenaxheri i Përgjithshëm i Enagas për Strategjinë dhe Zhvillimin e Biznesit Jesus Fernandez duke firmosur

Shefi i Përgjithshëm i Fluxys Pascal De Buck duke firmosur tubacioninShefi i Përgjithshëm i Fluxys Pascal De Buck duke firmosur tubacionin

Shefi i Përgjithshëm i Snam Marco Alverà duke firmosur TubacioninShefi i Përgjithshëm i Snam Marco Alverà duke firmosur Tubacionin

Shefi i Përgjithshëm i SOCAR Rovnag Abdullayev duke firmosur TubacioninShefi i Përgjithshëm i SOCAR Rovnag Abdullayev duke firmosur Tubacionin

Sfond me tubaSfond me tuba

Foto nga afër e tubaveFoto nga afër e tubave

Tubat e magazinuar në Portin e SelanikutTubat e magazinuar në Portin e Selanikut

Shtrëngim duarsh midis Kryeministrit Tsipras dhe Komisionerit të BE SefcovicShtrëngim duarsh midis Kryeministrit Tsipras dhe Komisionerit të BE Sefcovic

Ceremonia e nënshkrimit të TubacionitCeremonia e nënshkrimit të Tubacionit

Ceremonia e inagurimit për fillimin e punimeveCeremonia e inagurimit për fillimin e punimeve

Kryetari i Bordit të TAP Zaur GahrmanovKryetari i Bordit të TAP Zaur Gahrmanov

Drejtori Menaxhues i TAP Ian Bradshaw duke firmosur TubacioninDrejtori Menaxhues i TAP Ian Bradshaw duke firmosur Tubacionin

TAP kornizë e tubitTAP kornizë e tubit

Pamje e audiencësPamje e audiencës

Fjalim i Kryeministrit Grek Alexis Tsipras Fjalim i Kryeministrit Grek Alexis Tsipras

Firma e Drejtorit Menaxhues të TAP në tubacionFirma e Drejtorit Menaxhues të TAP në tubacion

Firma e Axpo në tubacionFirma e Axpo në tubacion

Firma e BP në tubacionFirma e BP në tubacion

Firma e Enagas në tubacionFirma e Enagas në tubacion

Firma e Fluxys në tubacion Firma e Fluxys në tubacion

Firma e Snam në tubacionFirma e Snam në tubacion