Skip to main content

Video

Videot e ngarkuara në faqen e internetit të TAP-it mund të përdoren vetëm duke i njohur TAP-it të drejtat, duke përfshirë edhe njoftimin e të drejtës së autorit “© Trans Adriatic Pipeline AG, të gjitha të drejtat e rezervuara”. Për më shumë informacion, ju lutemi klikoni këtu.

 

TAP pipeline construction Albania - September 2016TAP pipeline construction Albania - September 2016

Ceremonia e fillimit të ndërtimit të TAPCeremonia e fillimit të ndërtimit të TAP


TAP rehabilitoi rrugët dhe urat ndihmëseTAP rehabilitoi rrugët dhe urat ndihmëse

Pipe journey by train - Thiva to ThessalonikiPipe journey by train - Thiva to Thessaloniki


MBERRITJA E TUBAVE VIDEO TAP SHQIPMBERRITJA E TUBAVE VIDEO TAP SHQIP

TAP Italy - HSE Part 2 (in Italian)TAP Italy - HSE Part 2 (in Italian)


TAP Italy - HSE Part 1 (in Italian)TAP Italy - HSE Part 1 (in Italian)

Ndërtimi i gazsjellësitNdërtimi i gazsjellësit


Mbulimi i tubacionit dhe kthimi i tokës në gjendjen e mëparshme në ShqipëriMbulimi i tubacionit dhe kthimi i tokës në gjendjen e mëparshme në Shqipëri

Fazat e Ndërtimit të TAPFazat e Ndërtimit të TAP