Skip to main content

2020 Lajmet

 

Faza Detyruese e Testimit të Tregut - Përditësim i afateve

Faza Detyruese e Testimit të Tregut - Përditësim i afateve

4 qershor 2020

Baar, Switzerland. Tre operatorët e sistemeve të transmetimit - Trans Adriatic Pipeline AG, Snam Rete Gas (SRG) dhe DESFA (më poshtë referuar së bashku si “OST-të”) - njoftuan se faza detyruese e ofertimeve për testimin e tregut që është ende në proces, do të kryhet në korrik të vitit 2021.

TAP injekton sasitë e Para të Gazit Natyror në Seksionin Shqiptar të Tubacionit, në kuadër të Fazës së Testimit

TAP injekton sasitë e Para të Gazit Natyror në Seksionin Shqiptar të Tubacionit, në kuadër të Fazës së Testimit

22 maj 2020

Tiranë, Shqipëri. Më 20 maj, Trans Adriatik Pipeline (TAP) AG filloi injektimin e sasive të para të gazit natyror në seksionin prej 4 km të gazsjellësit në Shqipëri, nga kufiri greko-shqiptar deri në stacionin matës të TAP-it në Bilisht.

TAP dhuron 1.5 milion euro për sistemin shëndetësor në Greqi, Shqipëri dhe Itali

TAP dhuron 1.5 milion euro për sistemin shëndetësor në Greqi, Shqipëri dhe Itali

14 prill 2020

Baar, Zvicër. Në TAP, shëndeti dhe siguria vijnë të parat. Ne jemi angazhuar gjithashtu të kontribuojmë në përmirësimin e cilësisë së jetës e të ardhurave ekonomike të komuniteteve në gjurmët e TAP-it, në të treja vendet pritëse. Për këtë arsye, Gazsjellësi Trans Adriatik do të dhurojë 1.5 milionë euro për të ndihmuar sistemin shëndetësor në Greqi, Shqipëri e Itali, në luftën kundër pandemisë së COVID-19.

Covid-19: shëndeti dhe siguria vijnë të parat

Covid-19: shëndeti dhe siguria vijnë të parat

20 mars 2020

Në TAP, shëndeti dhe siguria e punonjësve, kontraktuesëve dhe partnerëve të biznesit mbetet përparësi. Po monitorojmë nga afër zhvillimet në lidhje me pandeminë COVID-19 dhe po zbatojmë rreptësisht udhëzimet e fundit të autoriteteve të shëndetit publik. TAP-i ka ndërmarrë disa masa për të parandaluar përhapjen e koronavirusit.