Skip to main content

2015 Histori mbi TAP-in

Çdo ditë TAP-i dhe kontraktorët e tij përfshihen nga qindra komunitete vendore përgjatë gjurmës së gazsjellësit në Greqi, Shqipëri dhe Itali. Dëshirojmë të ndajmë me ju disa nga raportet për punën në terren dhe t’ju themi diçka për përballjet tona me njerëzit që takojmë. 

 

TAP mbështet konkursin e vizatimeve të nxënësve me temë “Shëndeti, Siguria dhe Mjedisi”

TAP mbështet konkursin e vizatimeve të nxënësve me temë “Shëndeti, Siguria dhe Mjedisi”

4 dhjetor 2015

Muajin e kaluar, në ambientet e Muzeut të Mësënjëtores së Parë Shqipe në qytetin e Korçës, u organizua ceremonia e hapjes së ekspozitës së konkursit duke shpallur njëkohësisht edhe fituesit e këtij konkursi. Konkursi ishte i hapur për të gjithë nxënësit që banojnë në komunitetet ku do të kalojë gjurma e TAP në Shqipëri.

TAP pastron zonat përreth urave të rikonstruktuara në Shqipëri

TAP pastron zonat përreth urave të rikonstruktuara në Shqipëri

27 nëntor 2015

Kujdes për Mjedisin, Punëtorët dhe Komunitetet Vendore.

TAP në Vithkuq: Respekt për traditat, vlerat kulturore dhe natyrën

TAP në Vithkuq: Respekt për traditat, vlerat kulturore dhe natyrën

21 tetor 2015

Duke e njohur rëndësinë që ka kjo zone përsa i përket trashëgimisë kulturore, TAP i ka kushtuar një vëmendje të veçantë vlerësimit dhe analizimit të gjurmës së gazsjellësit në këtë zone për të ruajtur të paprekur të gjitha këto monumente të çmuara dhe vetë natyrën e Vithkuqit.

TAP Rinovon Ambientet Sportive të Shkollës në Seman të Fierit

TAP Rinovon Ambientet Sportive të Shkollës në Seman të Fierit

9 qershor 2015

Gazsjellësi Trans Adriatik (TAP) ndihmoi në rinovimin e ambienteve sportive të shkollës “Andon Profka” në Seman të Fierit. Ky kontribut, i cili përmirësoi kushtet e ambienteve sportive për më shumë se 270 nxënës, është pjesë e programit të investimeve në komunitet të TAP-it në Shqipëri.

Cila është e ardhmja e sektorit energjetik shqiptar?

Cila është e ardhmja e sektorit energjetik shqiptar?

26 mars 2015

Udhëheqësit e industrisë së energjisë, politikë bërës dhe specialistë u mblodhën në Tiranë në kuadrin e “Samitit Shqiptar të Naftës, Gazit dhe Energjisë 2015” mbajtur në datat 17 dhe 18 mars. Zhvillimet e kohëve të fundit në sektorin energjetik në Shqipëri mbizotëruan diskutimin dhe Projekti i Gazsjellësit Trans Adriatik (TAP) ishte në qendër të këtyre diskutimeve.

Takimi i rrjetëzimit organizuar nga TAP në Shqipëri tërheq vëmendjen e më shumë së 110 nën kontraktorëve të mundshëm

Takimi i rrjetëzimit organizuar nga TAP në Shqipëri tërheq vëmendjen e më shumë së 110 nën kontraktorëve të mundshëm

26 janar 2015

Tiranë, Shqipëri. Me rastin e dhënies së kontratës për ndërtimin e pjesës tokësore të tubacionit dhe stacioneve të kompresorëve më 19 janar 2015, Gazsjellësi Trans Adriatik ndërmjetësoi një takim rrjetëzimi midis bizneseve në Tiranë, Shqipëri. Takimi u organizua në bashkëpunim me Shoqatën e Ndërtuesve të Shqipërisë dhe Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, si dhe mblodhi së bashku 110 kompani që ofrojnë shërbime dhe produkte nga një gamë e gjerë sektorësh. Takimi ishte i hapur për të gjitha kompanitë që kishin shprehur interes për të marrë pjesë.